جلسه هیئت مدیره انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران؛ جلسه پایان سال هیئت مدیره انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران در تاریخ 1401/12/24 از ساعت 12 الی 14 با حضور دکتر حسین بیدختی (رئیس انجمن)، دکتر فاطمه شیخ شعاعی (نایب رئیس)، دکتر لیلا نعمتی انارکی (دبیر)، دکتر سیروس پناهی (عضو هیئت مدیره)، دکتر علی حسین قاسمی (بازرس) و فاطمه بقالها (رئیس کمیته روابط عمومی) بصورت غیر حضوری برگزار گردید. جمع بندی عملکرد هیئت مدیره، کمیته های انجمن، گزارشات مالی، بررسی نقاط قوت و ضعف در عملکرد انجمن در سال 1401 و گزارش اقدامات انجام شده برای انتشار خبرنامه انجمن از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.

در ابتدای جلسه دکتر نعمتی انارکی گزارشی از مصوبات هیئت مدیره در سال 1401 ارائه کرد. طبق گزارش دبیر انجمن از تاریخ 19 اردیبهشت ماه 1401 تعداد 14 جلسه رسمی و غیر رسمی توسط هیئت مدیره انجمن برگزار شده است و بیش از 56 مصوبه در هیئت مدیره انجمن به تصویب رسیده که 16 مورد (حدود 29 درصد) آن‌ها نیازمند پیگیری است.

اعضای هیئت مدیره بر جذب حمایت های مالی، برگزاری جلسات منظم هیئت مدیره با گروه های مختلف، انتشار صورتجلسات در وب سایت، روزآمدسازی اخبار و محتواهای وب سایت، تعیین اهداف، چشم انداز، ماموریت و تدوین برنامه راهبردی انجمن، عضوگیری و فعال سازی کمیته ها در سال آتی تاکید کردند.

دکتر بیدختی ضمن تأکید بر توجه انجمن به اعتبار بخشی انجمن های گروه پزشکی، خودارزیابی عملکرد انجمن را بر اساس شاخص های مذکور ضروری دانست. اعتباربخشی آموزش به دانش آموختگان، فراگیران و جامعه، پروژه های انجمن، انتشارات علمی، همکاری با سازمان ها، تفاهم نامه ها و قراردادها، مکان فیزیکی، اعضای انجمن، نیروی انسانی، سایت و خبرنامه از مواردی است که در اعتبار بخشی انجمن های گروه پزشکی به آن توجه شده است.

دکتر قاسمی ضمن بررسی نقاط قوت و ضعف انجمن گفت: بیشترین وقت و انرژی هیئت مدیره پس از تشکیل انجمن در سال 1401، به شکل گیری ساختار درونی آن صرف شد. بازرس انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی تاکید کرد، بسیاری از فعالیت ها از طریق مشارکت همگانی قابل انجام است و شخصاً ارزیابی مثبتی از عملکرد انجمن دارم و کارنامه ی مجموعه قابل قبول است.

دکتر پناهی نیز افزود: امسال سال جدیدی برای انجمن بود و اقدامات زیرساختی برای انجام فعالیت های انجمن صورت گرفت. ایشان یکی از نقاط ضعف انجمن را عملکرد ضعیف کمیته ها ذکر کردند و تأکید داشت برای سال جدید می بایست اقداماتی از سوی هیئت مدیره صورت گیرد تا فعالیت آن ها بیشتر شود.

دکتر نعمتی نیز  بر ارتباط دو سویه بین انجمن و مخاطبین آن که جامعه کتابداری و اطلاع رسانی کشور هستند تاکید کرد. ایشان نیز پویایی بیشتر کمیته ها را لازم دانستند و پیشنهاد کردند دانشجوها در کمیته ها جذب شوند و با حمایت اساتید فعالیت کنند.

دکتر شیخ شعاعی که در حاشیه کنفرانس یاتول در این جلسه حاضر بود، افزود: در بخش روابط بین الملل برنامه ریزی برای چند وبینار بین المللی با مشارکت فعال رئیس کمیته روابط بین الملل در حال انجام است. ایشان برای افزایش عضویت در انجمن ارتباط چهره به چهره با اعضای هیئت علمی، کتابداران و دانشجویان را پیشنهاد دادند و اعلام کردند برای دعوت به عضویت حقیقی و حقوقی در انجمن از سوی مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت با کتابخانه های مرکزی دانشگاه های علوم پزشکی کشور مکاتبه شده است.

در ادامه اعضای هیئت مدیره گزارشی از اقدامات کمیته های تحت نظارت خود ارائه کردند و در خصوص کمیته های غیرفعال تصمیم گیری شد. خانم بقالها رئیس کمیته روابط عمومی، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در کمیته روابط عمومی و اقدامات انجام شده برای انتشار نخستین خبرنامه انجمن را ارائه داد. ایشان بر لزوم جذب افراد توانمند در کمیته روابط عمومی و همکاری سایر کمیته های انجمن با کمیته روابط عمومی تأکید کرد.

گزارشات مالی انجمن در سال 1401 توسط دکتر بیدختی ارائه شد و همچنین برای نشست های انجمن در سال 1402 برنامه ریزی صورت گرفت. در پایان جلسه دکتر بیدختی از زحمات اعضای هیئت مدیره، بازرس و کمیته های تخصصی انجمن قدردانی کرد. ایشان و سایر اعضای هیئت مدیره موفقیت و پیشرفت هر چه بیشتر انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ایران را در سال جدید آرزو کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید