آقای دکتر بیدختی وجود انجمن را به عنوان میانجی میان علم و حرفه کتابداری و مجموعه ای مردم نهاد برای هویت بخشی به رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی ضروری دانستند. پس از آن به هر یک از مدعوین محترم فرصت داده شد تا به بیان نظرات، برنامهها و پیشنهادات خود در راستای اهداف انجمن بپردازند. اهم بیانات به شرح زیر است:
خانم دکتر صباغی نژاد به این نکته اشاره نمودند که تعاملات انجمن با اعضای بورد و مدیران گروه، برای بیان و پیگیری مشکلات مناسب است، اشتغال فارغ التحصیلان، توانمندنمودن آنها و فراهم نمودن فرصت های برابر برای فارغ التحصیلان وزارت علوم و وزارت بهداشت در آزمون های استخدامی و ایجاد انگیزه را از موضوعات ضروری دانستند.
خانم دکتر شیخ شعاعی توضیحاتی در خصوص استخدام و رسته های عمومی و تخصصی ارائه دادند و بیان کردند که در آزمون استخدامی سالجاری عنوان شغل، علم اطلاعات و دانش شناسی درج شده اما عنوان پست و شرایط احراز آن برای کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی است.
آقای دکتر اعظمی در خصوص اشتغال برای فارغ التحصیلان اشاره کردند و درخصوص وب سایت انجمن و اطلاع رسانی آن، ایجاد شاخه های استانی، تعامل انجمن با دانشجویان، اساتید، ارسال اساسنامه برای گروه های کتابداری، حق عضویت انجمن و جایگزین های آن، فراخوان همکاری در کمیته های انجمن و گوش دادن به دغدغه دانشجویان و اساتید نکاتی را مطرح نمودند.
خانم دکتر زارع گاوگانی ایجاد پست های جدید کتابداری در حیطه سلامت با عناوین کتابدار مدرسه سلامت، کتابداری عمومی سلامت، تاسیس نشریه به زبان انگلیسی و فارسی، تدوین شایستگی ها و شرایط احراز کتابدار بالینی مشابه MLA از مواردی بود که توسط ایشان پیشنهاد شد. علاوه بر آن معرفی رشته و حرفه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی از طریق رسانه هایی مانند صداوسیما را از راهکارهای مفید دانستند.
آقای دکتر بصیریان توجه به پتانسیل های موجود در گروه های آموزشی و تدوین پروتکلی در انجمن برای طرح خواسته ها و مطالبات و ارائه آنها به گروه های مختلف در سطح کشور بر اساس پتانسیل گروه ها را از راهکارهای مفید و کاربردی برشمردند. برایند این موارد منجر به افزایش تعامل میان گروه های آموزشی و هم افزایی بیشتر در گفتار و عمل خواهد شد. علاوه بر آن برگزاری نشست ها و وبینارها در عرصه عمل، و اطلاع رسانی فعالیت های انجمن را به شکل فعال برای افزایش هویت علمی رشته و حرفه مفید دانستند.
آقای دکتر قلاوند هم افزایی میان انجمن و بورد را به منظور درگیر نمودن بیشتر دانشجویان در کمیته های انجمن و ایجاد فرصت های مختلف در سطوح کلان برای جامعه کتابداری را ضروری دانستند و برای بکارگیری و حضور فارغ التحصیلان در عرصه های مختلف ابراز امیدواری کردند.
آقای دکتر اشرفی ارتباط انجمن با نهادهای مرتبط و ارگان های حکومتی و سیاستگذاران را ضروری دانستند. توجه به وضعیت معیشت کتابداران، شان و منزلت آنها، انتخابات و انتصابات استانی در کتابخانه های عمومی، مجموعه سازی و رعایت استانداردهای کتابخانه های عمومی، و مطالبه برای ارتقای فراخوان های استخدامی فارغ التحصیلان کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی توسط نهاد کتابخانه های عمومی را مفید دانستند. علاوه بر آن انتشار خبرنامه برای مطالب کوتاه، برگزاری کارگاه های آموزشی در حیطه تخصصی توسط کتابداران و برخورد مناسب با غیرکتابداران جهت تدریس موارد تخصصی را به عنوان موارد مفید مطرح نمودند. معرفی و مصاحبه هر یک از اساتید کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی با خبرنامه انجمن و همچنین معرفی کتاب ها و مقالات جدید در حوزه را از فعالیت های کاربردی بیان کردند.
آقای دکتر سلیمانی به این نکته اشاره کردند که گروه های آموزشی و بورد نمی توانند وارد مشاغل شوند و انجمن باید قوی تر و جدی تر به بحث اشتغال فارغ التحصیلان بپردازد. توانمند نمودن دانشجویان و فارغ التحصیلان به شکل جامع و بدون همپوشانی با دروس و واحدهای دانشگاهی، تهیه کلیپ های مختلف و حضور در عرصه های مختلف و افزایش فرصتهای اشتغال را از نکات مفید برشمردند. بارش افکار توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان از دیگر مواردی بود که به آنها اشاره شد.
خانم دکتر اخوتی به حضور و رشد سه قطب اصلی در حوزه کتابداری و اطلاع رسانی یعنی انجمن، بورد و مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت اشاره نمودند. درج لینک گروه های آموزشی و کتابخانه های مرکزی در سایت انجمن، معرفی رشته در وب سایت و ارتقای دانش و مهارت اساتدی، دانشجویان و کتابداران توسط انجمن را بسیار مفید دانستند.
آقای دکتر وکیلی مفرد برگزاری مستمر جلسات، همکاری انجمن در آزمون های استخدامی، تدوین صلاحیت های حرفه ای با همکاری گروه ها و اساتید، و اجباری شدن تدریس درس سیستم های اطلاع رسانی پزشکی توسط گروه های آموزشی را مطرح کردند.
خانم دکتر زارع فراشبندی دریافت نظرات از افراد مختلف برای تکمیل سایت انجمن، برگزاری گردهمایی ها و همایش های دوره ای را مفید دانستند. همچنین برگزاری همایش با موضوع اطلاع درمانی و Clinical Informationist را پیشنهاد دادند.
آقای دکتر پناهی تداوم تعاملات انجمن و گروه ها، ایجاد انگیزه و امید، و رفع مشکلات صنفی و اشتغال را مناسب دانستند.
آقای دکتر قاسمی به تفاوت میان انتظارات و نیازها پرداختند و ابراز امیدواری کردند که با شناخت اختیارات، توانمندی ها و مسئولیت ها بتوان بر مسائل و مشکلات فائق آمد.
خانم دکتر نعمتی بر طلایی و حساس بودن وضعیت کنونی در حرفه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی اشاره نمودند و اینکه انجمن به تنهایی نمی تواند تمام نیازها را پاسخ دهد و نیاز است هر فرد در هر سطح و جایگاهی به هر شکل ممکن با انجمن همکاری داشته باشد. همچنین برگزاری جلسه با مسئولین کتابخانه های مرکزی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را پیشنهاد دادند.